Proiect de hotarare nr. 192 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale aplicabile la nivelul comunei Mihail Kogalniceanu, județul Constanța în anul 2024

Astăzi, 28.11.2023, Primăria comunei Mihail Kogălniceanu anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborarea a proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale aplicabile în anul fiscal 2024.

        Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției.
Având în vedere prevederile art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, termenul de depunere, în scris, a propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectele menţionate, este de 10 zile calendaristice, calculate de la data publicării prezentului anunţ.
Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria_m_k_cta@yahoo.com, precum şi la sediul Primăriei Mihail Kogălniceanu –Secretariat.
Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectele de acte normative la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Documente

Ultima actualizare: 11:09 | 29.02.2024

Sari la conținut